Reklama

Low Carb polévky
  • Low Carb polévky
  • Slim Pasta
Nebyly nalezeny žádné výsledky
Načíst další produkty

Reklama

Low carb od Slim pasta

I malé dítě dobře ví, z čeho se vyrábějí klasické těstoviny. Ať už se jedná o jakýkoliv typ, s různým využitím, vždy je základem mouka. Díky tomu mají těstoviny správný tvar, chuť, ale vyžadují i správný postup přípravy. Nyní to však vypadá, že klasické těstoviny mohou mít konkurenci. A to v podobě těch, kde je hlavní surovinou glukomanan. Ten může být nejenom náhradou mouky při výrobě těstovin, ale může být i látkou, ze které se vyrábí rýže. Taková, která se prodává pod známou značkou SlimPasta.

Co je to glukomanan?

Nelze na něho pohlížet jako přímou náhradu mouky. Lepší je pohlížet na něho jako na možnou surovinu, ze které se dá vyronit alternativní pasta, ale i rýže. Glukomanan je látkou, která se získává z hlíz rostlin, které se označují jako konjak. I proto se již vžil pojem konjakové těstoviny. Tato rostlina je velmi známá v Asii, hlavně potom v Japonsku. Díky těmto možnostem použití to však vypadá, že dříve či později bude velmi známá i v Evropě. A to jako unikátní pomocník na hubnutí, jelikož tento název začínají skloňovat všichni ti, kteří chtějí redukovat svou váhu. A k nim se přidávají ti, kteří chtějí jíst zdravěji, bez nadměrného množství cukrů ve své potravě.

Konjakové těstoviny jako náhrada těch klasických

Proč je u klasických těstovin mouka takový problém? Odpověď na tuto otázku je jednoduchá. Má mnoho kalorií, stejně jako má i mnoho sacharidů. Z tohoto důvodu se při dietním režimu nijak výrazně nehodí. Oproti tomu konjakové těstoviny jsou pravým opakem. Sacharidy nemají žádné a kalorický hodnota je minimální. Jde tak o zajímavou náhradu klasických příloh v low carb jídlech. A ta mohou být celkem rozmanitá, jelikož dnes lze na trhu najít třeba podobu špaget, podobu penne, ale i asijských nudlí. A k tomu všemu přidejme již několikrát zmíněnou rýži, také bez sacharidů, s minimální kalorickou hodnotou.

Low carb polévky

Jednoduchá směs aneb chutná polévka. I tak může vydat ketogenní dieta v praxi, nebojte se nějakých experimentů. Osvědčený proces, se kterým jsou velmi spokojeny miliony lidí po celém světě, se nyní dostává i do našich zeměpisných šířek. A slaví úspěchy, to rozhodně! V dnešní uspěchané době navíc může ušetřit i spoustu času. Kdo by ještě chtěl připravovat náročná jídla v kuchyni a odcházet kvůli tomu z našich supermarketů s plným košíkem? Zalít horkou vodou, promíchat lžičkou a pak už jen vychutnávat, na tomto světě snad už není nic snazšího než příprava nízkosacharidových polévek.

Proteinové polévky nabídnou několik různých příchutí

Vychutnat si keto dietu? Ale jistě, vždyť přeci nejde o to, abyste se trápili skromnými porcemi jídla a cvičili až do úmoru. Právě naopak, proteinové polévky vás mohou velmi dobře zasytit na delší dobu a pocit hladu se rozhodně nedostaví. To už pak totiž bude čas třeba na proteinové palačinky nebo malý koktejl. Jídelníček je hodně pestrý a byla by škoda nevyužít všech jeho možností. Podobná jídla si můžete snadno připravit i v práci a nepotřebujete k tomu ani mikrovlnku, maximem, co budete potřebovat, je rychlovarná konvice. Polévky je lepší jíst teplé, tedy kromě španělské speciality gazpacho, ale to už je vlastně jiný příběh. Porovnejte si aktuální ceníky, prohlédněte si, kolik stojí jedna porce a pomůže vám to v rozhodování.

Low carb polévky se žampiony, sýrem nebo rajčaty

Jakou verzi polévky vlastně máte nejraději? Je to masový vývar nebo spíše sýrová a žampionová? Nabízí se i zelenina, třeba v podobě krásně uzrálých rajčat. Low carb polévky mají různé varianty a jistě si je také do balíčků na příští týdny namícháte podle svých osobních preferencí – fantazii se přeci při sestavování jídelníčku meze nekladou. Velká porce bílkovin a jen symbolické množství sacharidů, přesně v tom je low carb dieta tak zajímavá.

Reklama