Natural Tamari san-J BIO sojová omáčka bez lepku 475 ml
Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek. Prochází i odlišným výrobním procesem – vzniká při výrobě Misa. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, odráží se to i ve vyšší ceně. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy.
- Objem: 475 ml
- Země původu: Japonsko
Složení
pitná voda, sójové boby BIO, mořská sůl.
Výživové údaje na 100 ml:
Energetická hodnota | 280 kJ/67 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 4,9 g |
z toho cukry | 0,69 g |
Vláknina | - |
Bílkoviny | 11,9 g |
Sůl | 5,47 g |