Natural Tamari san-J BIO sojová omáčka bez lepku 475 ml

Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek. Prochází i odlišným výrobním procesem – vzniká při výrobě Misa. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, odráží se to i ve vyšší ceně. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy.

  • Objem: 475 ml
  • Země původu: Japonsko

Složení

pitná voda, sójové boby BIO, mořská sůl.

Výživové údaje na 100 ml:

Energetická hodnota 280 kJ/67 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 4,9 g
z toho cukry 0,69 g
Vláknina -
Bílkoviny 11,9 g
Sůl 5,47 g