Reklama

Low Carb pudinky
  • Low Carb pudinky
  • Slim Pasta
  • Cena od 1000 do 2500 Kč
Nebyly nalezeny žádné výsledky
Načíst další produkty

Reklama

Low carb od Slim pasta

I malé dítě dobře ví, z čeho se vyrábějí klasické těstoviny. Ať už se jedná o jakýkoliv typ, s různým využitím, vždy je základem mouka. Díky tomu mají těstoviny správný tvar, chuť, ale vyžadují i správný postup přípravy. Nyní to však vypadá, že klasické těstoviny mohou mít konkurenci. A to v podobě těch, kde je hlavní surovinou glukomanan. Ten může být nejenom náhradou mouky při výrobě těstovin, ale může být i látkou, ze které se vyrábí rýže. Taková, která se prodává pod známou značkou SlimPasta.

Co je to glukomanan?

Nelze na něho pohlížet jako přímou náhradu mouky. Lepší je pohlížet na něho jako na možnou surovinu, ze které se dá vyronit alternativní pasta, ale i rýže. Glukomanan je látkou, která se získává z hlíz rostlin, které se označují jako konjak. I proto se již vžil pojem konjakové těstoviny. Tato rostlina je velmi známá v Asii, hlavně potom v Japonsku. Díky těmto možnostem použití to však vypadá, že dříve či později bude velmi známá i v Evropě. A to jako unikátní pomocník na hubnutí, jelikož tento název začínají skloňovat všichni ti, kteří chtějí redukovat svou váhu. A k nim se přidávají ti, kteří chtějí jíst zdravěji, bez nadměrného množství cukrů ve své potravě.

Konjakové těstoviny jako náhrada těch klasických

Proč je u klasických těstovin mouka takový problém? Odpověď na tuto otázku je jednoduchá. Má mnoho kalorií, stejně jako má i mnoho sacharidů. Z tohoto důvodu se při dietním režimu nijak výrazně nehodí. Oproti tomu konjakové těstoviny jsou pravým opakem. Sacharidy nemají žádné a kalorický hodnota je minimální. Jde tak o zajímavou náhradu klasických příloh v low carb jídlech. A ta mohou být celkem rozmanitá, jelikož dnes lze na trhu najít třeba podobu špaget, podobu penne, ale i asijských nudlí. A k tomu všemu přidejme již několikrát zmíněnou rýži, také bez sacharidů, s minimální kalorickou hodnotou.

Low carb pudinky

Dát si něco opravdu dobrého, když držíte dietu? Ne, to není knihovna se zaměřením na klasické science-fiction, ale skutečná realita všedního dne! Už za pár minut si připravíte nízkosacharidovou variantu pečiva, pudinku, polévky nebo koktejlu. Víc bílkovin, než je obvyklé, to má svůj samozřejmý důvod. Je jím low carb dieta, tedy stravování, které je právě na kvalitní proteiny zacílené. Vanilka, lesní plody, čokoláda, ale i mnoho dalších příchutí, jimiž si uděláte opravdovou radost. Jinak řečeno, dáte si také pudink?

Proteinové pudinky si připravíte velmi jednoduše

Malý sáček, který přesypete do sklenice, zalijete teplou vodou a mícháte, ideálně za pomoci malého ručního mixéru – se lžičkou by to bylo vskutku dlouhé čekání a vy si přeci chcete už brzy pochutnávat! Proteinové pudinky mají své kouzlo, neporušíte s nimi totiž relativně přísné dietní předpisy. Low carb dieta totiž počítá s tím, že bude sacharidů jen pomálu a nikde není psáno, že nízkosacharidový pudink je snad přítomen na indexu nežádoucích potravin. Jednoduchá příprava, ještě o něco jednodušší než v případě klasického pudinku, je zde také velkým plus. Bez zbytečného nádobí a čekání nebo míchání směsi u plotny v kastrolu. Vychutnejte si raději výsledek, jenž opravdu stojí za to! A protože je nynější nabídka na trhu pestrá, setřiďte si ji podle vlastních kritérií.

Low carb pudinky nabídnou i bílou čokoládu

Dáte si je také? Nabídnou pestrou škálu různých variací a jsou zdravým mlsáním v rámci low carb diety. Zamíchat v šejkru s vodou a dát do lednice, příprava pudinku s mangovou příchutí snad ještě nikdy nebyla snadnější. Low carb pudinky jsou alternativou dobroty bez lepku a přidaného cukru, když zrovna máte chuť na něco, co je opravdu výtečné – ale nebude mít potenciál stát se posléze dietním hříchem, jenž byste si snad vyčítali před zrcadlem s krejčovským metrem kolem pasu. Ne a ne, tohle bude spíš příjemné zpestření, se kterým si nemusíte dělat starosti.

Reklama